Αποδόθηκε για χρήση το κολυμβητήριο Άρτας

kolimvitirio (1)

Στην  τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άρτας και πλέον αποδίδεται προς χρήση σε δημότες, αθλητές και  σωματεία.

Το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργο Πανέτα, συνεργάτες και υπηρεσιακούς παράγοντες, πραγματοποίησε επίσκεψη στην οποία και διαπίστωσε την άρτια λειτουργία του χώρου.

Υπενθυμίζεται πως το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου,  προϋπολογισμού 983.841,78 ευρώ, είναι χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

“Είχαμε δεσμευθεί ως Δημοτική Αρχή αλλά και προσωπικά ο Δήμαρχος, ότι το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο θα λειτουργεί όλο το χρόνο, μια δέσμευση μας απέναντι στους δημότες μας, την οποία και υλοποιούμε. Οι εργασίες βαδίζουν προς ολοκλήρωση και πλέον εξασφαλίζουμε εξοικονόμηση ενέργειας, άρα και πόρων για το Δήμο μας. Ενώ θα υπάρξει μέριμνα ώστε το ωράριο του Κολυμβητηρίου να εξυπηρετεί δημότες, αθλητές και σωματεία ” αναφέρει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργος Πανέτας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από τη γραμματεία που λειτουργεί στον χώρο υποδοχής του Κολυμβητηρίου, από Δευτέρα – Παρασκευή   08:00 – 21:00 μμ και το Σάββατο 08:00- 13:00 στο τηλέφωνο επικοινωνίας 26810: 28670.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ