Από το «ναι» στο λευκό…

Γίνεται ένας αντιδήμαρχος για το ίδιο θέμα, να δίνει διαφορετική ψήφο σε διάστημα λίγων μηνών και μάλιστα με την ίδια επιχειρηματολογία; Στην περίπτωση του Θανάση Μανταλόβα, φυσικά και γίνεται!!!

Τον Σεπτέμβριο ήταν ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του Θωμά Γιωτίτσα στην εισήγηση για την επιβολή προστίμου στην μονάδα εμφιάλωσης Σεπετά.

Χθες το βράδυ όμως προχώρησε σε μία πολιτική κίνηση που προκαλεί ερωτήματα και φυσικά δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κι αυτό όχι γιατί ο Θανάσης Μανταλόβας είπε ότι ναι μεν ότι συμφωνεί με την εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής, αλλά δίνει… λευκή ψήφο, αλλά για τον τρόπο, την στιγμή και τη… νουθεσία προς το δημοτικό συμβούλιο!

Ο αντιδήμαρχος με τις πολλές πολιτικές φιλοδοξίες, έσπευσε πριν τον Δήμαρχο να συμβουλεύσει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα είναι λάθος να ψηφίσει διαφορετικά για δύο ίδια θέματα και να πράξει διαφορετικά για τις δύο επιχειρήσεις…

Και στην συνέχεια προχώρησε στην προσωπική του κολοτούμπα, κάνοντας το ναι του Σεπτεμβρίου, λευκό την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ