Από την Τουρκία στη… φέτα Δωδώνης

COCA_NHLΟ Michael A. O’Neill συστήθηκε στα Γιάννινα ως πρόεδρος της Strategic Initiatives, της εταιρείας που εξαγόρασε τη Δωδώνη και ως μελλοντικός πρόεδρος της Ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας.

Για τα υπόλοιπα άφησε να μιλήσουν δύο Έλληνες οι Ιωάννης Βιτάλης και Κώστας Ιωακειμίδης. Μάλλον για να υπάρξει….καλύτερη συννενόηση…

Στη διάρκεια της συνέντευξης και απαντώντας σε ερώτηση του Epiruspost.gr για τη σχέση της συγκεκριμένης εταιρίας με τον κλάδο των γαλακτοκομικών στον οποίο έρχονται να επενδύσουν απάντησαν ότι ο κ. Michael A. O’Neill υπήρξε πρόεδρος της Ρωσικής εταιρίας Wimm Bill Dann που δραστηριοποιείται στον τομέα των γαλακτοκομικών και των τροφίμων.

Η συγκεκριμένη εταιρία είναι όντως μία από τις μεγαλύτερες στη Ρωσία. Μόνο που ο κ. Michael A. O’Neill δεν είχε διατελέσει πρόεδρος σ’ αυτή αλλά υπηρέτησε για ένα χρονικό διάστημα σε διάφορες θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της.

(http://www.wbd.com/profile/management/directors/MichaelONeill.aspx)

Αυτό που απέκρυψαν να πουν στα Γιάννινα και είναι απορίας άξιον είναι ότι ο κ. Michael A. O’Neill εδώ και μία δεκαετία περίπου είναι CEO (Διευθύνων Σύμβουλος) στην COCA COLA Τουρκίας.

http://www.cci.com.tr/en/press-room/press-releases/coca-cola-icecek-ceo-michael-a-oneill-despite-the-economic-turmoil-turkeys-future-looks-bright
http://www.cci.com.tr/en/press-room/press-releases/cci-delivered-another-quarter-of-double-digit-volume-growth

Σε διάφορες ομιλίες του, την τελευταία δεκαετία, εξήρε τον κομβικό ρόλο της Κωνσταντινούπολης και της Τουρκίας στην οικονομική ανάπτυξη και δεν έχανε την ευκαιρία να μιλά για τις τεράστιες επενδυτικές ευκαιρίες της χώρας.

Τα τελευταία χρόνια λοιπόν, όπως προκύπτει από μία σειρά στοιχείων, ο κ. O’Neill κατείχε διάφορες ανώτατες θέσεις στελεχών της Coca-Cola Company στην γειτονική χώρα και μέχρι σήμερα δεν έχει διακόψει τη συνεργασία και την δραστηριότητά του.

Γεννά νέα και σίγουρα πολλά ερωτήματα γιατί το γεγονός αυτό αποκρύπτεται στα Γιάννινα.

Φοβήθηκαν τον αντίκτυπο που θα είχε η λέξη Τουρκία ή μήπως συμβαίνει και κάτι παραπάνω;

Σε κάθε περίπτωση η αποκάλυψη αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα και σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός της ενασχόλησης του νέου «αφεντικού» της Δωδώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ