Από την Καλαμάτα ως τα Γιάννινα ο Αν. Σαμαράς

an samarasΑπό την Καλαμάτα αρχίζει το προσεχές Σάββατο και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας της Νέας Δημοκρατίας, με την επίσκεψη του κ. Αντ. Σαμαρά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου θα σημάνει ουσιαστικά και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει το σύνθημα για την προεκλογική αντεπίθεση με ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος το πρωί της Κυριακής.

Ο κ. Σαμαράς θα συνεχίσει με περιοδείες σε όλη την επικράτεια. Ένας από τους κεντρικούς σταθμούς όπου οι επιτελείς του δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα είναι τα Ιωάννινα.

Η επίσκεψη στην περιοχή, η οποία θα έχει πανηπειρωτικά χαρακτηριστικά σχεδιάζεται με ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα παρουσιαστεί και μέρος του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας με έμφαση τον πρωτογενή τομέα.

Κεντρικός άξονας σε όλη την περιοδεία του κ. Σαμαρά θα είναι να πείσει ότι μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, έχοντας συγκεκριμένο σχέδιο.

Αυτό το σχέδιο, αποτυπώνεται και στο νέο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ που θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται σταδιακά, ενώ θα υπάρξει και επικοινωνιακή προβολή του με έμφαση στην εθνική συνδιάσκεψη ή προγραμματικό συνέδριο που θα γίνει, ώστε να επικυρωθεί πολιτικά από τα μέλη του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ