Από τη βιτρίνα του καταστήματος έστειλε παιδάκι στο Νοσοκομείο

PAIXNIDIA– Θύμα άγριου ξυλοδαρμού τετράχρονο γιατί…κοίταζε τα παιχνίδια

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένα παιδάκι τεσσάρων μόλις ετών, πάνω στο οποίο ξέσπασε με βία ιδιοκτήτης καταστήματος παιχνιδιών.

Το άγριο περιστατικό συνέβη στην Πρέβεζα και ήδη έχει καταγγελθεί στην τοπική Αστυνομία από τους γονείς του παιδιού.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, στο εν λόγω κατάστημα παιχνιδιών οι καβγάδες μεταξύ του ιδιοκτήτη και των μικρών της γειτονιάς είναι σχεδόν καθημερινοί.

Τα πιτσιρίκια συγκεντρώνονται για να παίξουν στην περιοχή. Συχνά όμως τα παιχνίδια που προβάλλονται στη βιτρίνα του καταστήματος προσελκύουν το βλέμμα τους και στέκονται εκεί για να τα δούνε.

Η παρουσία τους έχει εξοργίσει ουκ ολίγες φορές τον καταστηματάρχη αφού οι μικροί συχνά «λερώνουν τη βιτρίνα». Έτσι συχνά έβγαινε και φώναζε για να απομακρύνει τα παιδιά.

Όμως στην τελευταία περίπτωση έχασε τον έλεγχο.

Ξυλοκόπησε με μανία ένα παιδάκι, το οποίο κατέληξε με μώλωπες στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, ενώ στη συνέχεια οι γονείς του κατήγγειλαν το περιστατικό και στην Αστυνομία.

Το παιδάκι ακόμη δεν έχει συνέλθει από το σοκ που υπέστη καθώς τα τραύματα στην ψυχούλα του είναι πιο βαθιά από τους μώλωπες στο κορμάκι του.

Οι γονείς του, εξοργισμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και δεν βρίσκουν καμία δικαιολογία για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, από τη στιγμή μάλιστα που το παιδάκι δεν είχε προκαλέσει καμία ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει την έκρηξή του.

Πρόκειται για ένα συμβάν που δεν χωράει στον κοινό νου καθώς τίποτα και κανένας δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη βία σε βάρος ενός παιδιού. Το περιστατικό προκαλεί σοκ και η παρέμβαση όλων των αρμοδίων είναι επιβεβλημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ