Από τη Λογιστική στην… Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού!

aen prebeza

Η πόλη της Πρέβεζας φιλοξενεί μία από τις ελάχιστες στην χώρα Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού. Μία Σχολή πρότυπο.. Όμως όπως φαίνεται τα προβλήματα υποδομών δεν έχουν αρχή και τέλος.

Η περιπέτεια της Λογιστικής κινητοποιεί τις τοπικές αρχές που στρέφουν τα φώτα τους στην Ακαδημία.

Έτσι λίγες μέρες μετά την μαραθώνια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Τμήμα Λογιστικής, ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου συγκάλεσε σύσκεψη με τον δήμαρχο, τον βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη και την Διοίκηση της Σχολής ώστε να συζητηθούν τα προβλήματά της.

Ο βουλευτής κ. Στέργιος Γιαννάκης, τόνισε την ανάγκη ενεργειακής αναβάθμισης της σχολής με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και δήλωσε ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για την ενίσχυση της σχολής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου ανέφερε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα διαθέσει μηχανικούς για την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης, ώστε να εκπονηθούν μελέτες για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της σχολής σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προκειμένου να ενταχθούν στο ΠΕΠ Ηπείρου.

Ο  Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος από την πλευρά του ανέφερε ότι θα συμβάλλει με τα συνεργεία του δήμου στους καθαρισμούς και τις διαμορφώσεις των εξωτερικών χώρων της σχολής.

Είναι μια καλή αρχή..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ