Απάντηση από τους Πάδες

Την δική τους απάντηση δίνουν οι κύριοι Κώστας και Δημήτρης από τους Πάδες Κόνιτσας με αφορμή τα δημοσιεύματα περί παραβίασης των μέτρων περιορισμού διάδοσης του κορωνοιού.

«Ο ξενώνας που μένουμε είναι το σπίτι μας. Όπερ σημαίνει, μένουμε εκεί και οι δύο ιδιοκτήτες. Κοιμόμαστε σε δωμάτια του ξενώνα. Τρώμε στην κουζίνα του ξενώνα. Χρησιμοποιούμε τους χώρους του ξενώνα αναγκαστικά.

Ο ξενώνας παραμένει κλειστός για το κοινό με δική μας πρωτοβουλία από τις 15 Μαρτίου, πριν τη σχετική απόφαση του υπουργείου για τα 12μηνα καταλύματα. Την απόφαση μας την πήραμε νωρίς με στόχο την αποφυγή άφιξης μεγάλου όγκου ατόμων από τα αστικά κέντρα ώστε να προστατευθούν κυρίως οι κάτοικοι των χωριών μας που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη», αναφέρουν.

Σχετικά με τον έλεγχο που έγινε από την Αστυνομία σημειώνουν:

«Μετά λύπης μας, προχθές λίγο μετά τις 23.00μ.μ. όσο βρισκόμασταν στη σάλα μας με τρία συγγενικά μας πρόσωπα, ήρθε η Αστυνομία και μας πληροφόρησε ότι έχουν γίνει επανειλημμένες καταγγελίες εις βάρος μας ότι είμαστε ανοιχτοί!! Αναγκαστήκαμε να περάσουμε επ’ αυτοφώρω διαδικασία και σφράγισαν το μαγαζί μας για 11ημερες (που ούτως η άλλως θα ήταν κλειστό γιατί #menoumespiti).

Συντοπίτες, λυπούμαστε πραγματικά που εν μέσω πανδημίας ορισμένοι αναζητείτε ευκαιρία να θίγετε πρόσωπα κ υπολήψεις. Ήρθαμε ξένοι πριν χρόνια σε αυτόν τον τόπο, εμείς τον αγαπάμε και αυτόν και τους ανθρώπους του. Μην το κάνετε πιο δύσκολο με τη λάσπη σας. Γιατί θα μας βρίσκετε κάθε φορά εκεί αντιμέτωπους να την καθαρίζουμε. Είμαστε καθαροί.

Σεβαστείτε ότι αυτό είναι το σπίτι μας.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για την στήριξη .

#μενουμεσπιτι για να είμαστε ασφαλείς, γιατί τελικά ο κορωνοϊός δεν είναι ασθένεια που δοκιμάζει μόνο τους πνεύμονες… Δοκιμάζει συνειδήσεις, συμπεριφορές, ακεραιότητα, χαρακτήρα, παιδεία…

Υ.Γ Μένουμε κλειστοί αλλά μένουμε σπίτι μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ