Αντιμέτωπος με την παραπολιτική ο Γ. Μιχελάκης

MIXELAKISΌταν η παραπολιτική υποκαθιστά την πολιτική, το πρόβλημα είναι σαφώς η δεύτερη. Κι αυτό γιατί προφανώς δεν υπάρχει ή δεν υπάρχουν άνθρωποι να την παράγουν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην Ήπειρο, ειδικά στο Νομό Ιωαννίνων εδώ και καιρό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που συμβαίνει με τις υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας, όπου η παραφιλολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο ενώ πολύ συχνά οι πληροφορίες συνδέονται με τους ευσεβείς πόθους.

Σε απόλυτη συνάρτηση με τις υποψηφιότητες βρίσκονται και οι διάφορες περίφημες δημοσκοπήσεις που όλοι γνωρίζουν τα αποτελέσματά τους αλλά είναι αμφίβολο εάν τα έχουν δει περισσότερα από δύο ή τρία άτομα.

Οι περίφημες διαρροές βέβαια που και στην περίπτωση αυτή μπορεί να έχουν άμεση συνάρτηση με τους ευσεβείς πόθους βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Ορισμένα στελέχη υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν τα αποτελέσματα από πρώτο χέρι, χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτές στην Άρτα και την Πρέβεζα κι άλλα πάλι έχουν έγκυρες πληροφορίες τις οποίες με μεγάλη ευχαρίστηση μπορούν να διοχετεύσουν καθώς ο λαός τους θέλει στην πρώτη θέση.

Και επειδή όταν η παραπολιτική υποκαθιστά την πολιτική τα πράγματα μπορούν να γίνουν φαιδρά, το Σάββατο είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ορισμένα να μπουν στην θέση τους.

Και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως αυτό θα το πράξει με σαφήνεια ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος θα βρίσκεται πρώτα στα Γιάννινα και στη συνέχεια στη Θεσπρωτία. Γιατί κι εκεί θα έχει πολύ δουλειά.

Είναι ευκαιρία λοιπόν να απαντηθούν τόσο τα ζητήματα των κλειδωμένων υποψηφιοτήτων όσο και των δημοσκοπήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ