Αντιδράσεις για τους Παραμυθιώτες του ΟΛΗΓ

LIMANIΜεθοδεύσεις που παραβιάζουν τους κανόνες διαφάνειας και αξιοκρατίας καταγγέλλει το Τοπικό Συμβούλιο Λαδοχωρίου με αφορμή τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΗΓ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο ορίστηκε πριν μερικές ημέρες και όπως φαίνεται θα είναι αυτό που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της πώλησης του λιμένα. Εντύπωση δε προκάλεσε το γεγονός ότι όλα τα μέλη του προέρχονται από την….Παραμυθιά. Ούτε ένας δηλαδή από την Ηγουμενίτσα!

«Έχουμε καταλάβει πια πολύ καλά ότι ορισμένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης έχουν από καιρό πάψει να ενεργούν για το συμφέρον του Τόπου και το μόνο που κάνουν είναι μικροκομματική πολιτική αδιαφορώντας όχι μόνο για την χιλιοδιαφημισμένη Ανοικτή Διακυβέρνηση, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία αλλά ακόμη και για την αναγκαία, όσο ποτέ άλλοτε, αυτή την περίοδο συνεννόηση και συνεργασία με τους Τοπικούς φορείς» τονίζεται στο ψήφισμα του Τοπικού Συμβουλίου.

Το Συμβούλιο ζητά να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα και βιογραφικά όσων έκαναν αίτηση για τις θέσεις τόσο του Διευθύνοντος Συμβούλου όσο και για τις θέσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου η τοπική Κοινωνία και οι Δημότες του Δήμου Ηγουμενίτσας να λάβουν γνώση και να κρίνουν τις υπουργικές αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ