Ανταρσία από τη ΝΟΔΕ Άρτας;

ndΣοβαρές εσωκομματικές τριβές προκαλούν οι εξελίξεις σχετικά με τη νέα δανειακή σύμβαση καθώς στο ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως στη Νέα Δημοκρατία φτάνουν μηνύματα αντίδρασης από όλη τη χώρα.

Πολλές τοπικές οργανώσεις έχουν κάνει σαφή την διαφωνία τους με τη στάση του κόμματος στη Συγγρού, μεταφέροντας έτσι και τη δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης.

Κάποιες ΝΟΔΕ προχωρούν ακόμη παραπέρα καθώς συγκαλούνται εκτάκτως για να λάβουν απόφαση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις.

Στην Ήπειρο χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Άρτας, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα ότι σήμερα στις οκτώ το βράδυθα συνεδριάσει εκτάκτως η διευρυμένη ΝΟ.ΔΕ με αποκλειστικό θέμα: Αποδοχή ή όχι του μνημονίου και των μέτρων που προκύπτουν από τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών και η στάση που θα κρατήσει η ΝΟ.ΔΕ σε σχέση με την επερχόμενη ψηφοφορία στη βουλή.

Φυσικά η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη και επιχειρεί με βομβαρδισμό κειμένων του Πολιτικού Σχεδιασμού να επιχειρηματολογήσει και να δώσει πολιτική κατεύθυνση σε όλα τα μέλη της.

Με αυτό ως δεδομένο προκαλεί σίγουρα εντύπωση η πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ Άρτας και σε κάθε περίπτωση θα έχει ενδιαφέρον τόσο η απόφαση που θα πάρει όσο και η αντίδραση του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ