Άνοιγμα Τσίπρα για τις αυτοδιοικητικές

Άνοιγμα προς τις κεντροαριστερές δυνάμεις αλλά και προς την κεντροδεξιά έκανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Χαρακτηριστικό των προσώπων που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, στις Περιφέρειες αλλά και τους μεγάλους Δήμους, είναι η εντιμότητα και οι αγώνες που έχουν δώσει για μία ατζέντα θεμάτων, όπως τα κοινωνικά, τα περιβαλλοντικά και άλλα.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ωστόσο ο πρωθυπουργός έδειξε ξεκάθαρα την κατεύθυνση.

«Θα έχουμε διαδικασίες αλλά ήδη έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις . Θα στηρίξουμε πρόσωπα και δυνάμεις που έχουν αποδείξει μέσα από τη δράση τους ότι έχουν καταρχάς το χαρακτηριστικό της εντιμότητας και έδωσαν μάχες για να ανοίξουν δρόμους ενίσχυσης συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας απέναντι σε μικρά και μεγάλα συμφέροντα, έδωσαν μάχες για την οικολογία και την δημοκρατία.

Σε αυτό το κλίμα είμαστε ανοικτοί σε πρόσωπα που δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πρόερχονται από κεντροαριστερά αλλά και κάποιους έντιμους που προέρχονται από κέντρο και κεντροδεξιά. Δεν θα συνεργαστούμε με πρόσωπα που υποστηρίζει η ΝΔ γιατί είναι άλλη η ατζέντα της ΝΔ».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ