Ανοιχτός καθημερινά ο Ιερός Ναός του Αγίου Παϊσίου

eorti agios paisios1

Θεία Λειτουργία και Εσπερινός θα τελούνται καθημερινά στον Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου, χωρίς την παρουσία πιστών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης κάθε πρωί ώρα 7:00-9:30, θα τελείται η Θεία Λειτουργία και κάθε απόγευμα ώρα 17:00 ο Εσπερινός. Επίσης, κάθε Δευτέρα θα τελείται Παρακλητικός Κανών προς τιμήν του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Κάθε Τετάρτη απόγευμα, Παρακλητικός Κανών στην Υπεραγία Θεοτόκο. Κάθε Παρασκευή Παρακλητικός Κανών στον θαυματουργό ιερομάρτυρα Άγιο Χαράλαμπο, που προστατεύει από τα λοιμώδη νοσήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης, την περίοδο αυτή θα επιτρέπεται στους πιστούς που το επιθυμούν να επισκέπτονται μετά από την τέλεση της Θείας Λειτουργίας τον Ιερό Ναό, που θα παραμένει ανοικτός από τις 9:30 έως τις 17:00 κάθε μέρα.

Όσοι επιθυμούν να βρεθούν για ολιγόλεπτη προσευχή στον Ιερό Ναό θα πρέπει να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, δηλαδή την τήρηση αποστάσεων, τη σωστή χρήση μάσκας τη χρήση απολυμαντικών μέσων, τη μη υπέρβαση του επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων εντός και εκτός αυτού, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κυβερνήσεως και τις σχετικές οδηγίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ