Απομάκρυνση της αγέλης με αιχμές από την Animal

adesip1

adesip1Επτά από τα σκυλιά της αγέλης που κυκλοφορούσε, κυρίως στο κέντρο των Ιωαννίνων, απομακρύνθηκαν από μέλη της Animal και μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο αδέσποτων προκειμένου να ακολουθήσει η απαραίτητη διαχείριση.

Μάλιστα χρειάστηκε να γίνει χρήση υπνωτικών χαπιών, προκειμένου να ακινητοποιηθούν τα σκυλιά, ειδικά τα αρσενικά, ώστε να φτάσουν στο θηλυκό και να το μεταφέρουν στο κυνοκομείο.

Η Animal με σχετική ανάρτηση που έχει κάνει στη σελίδα της στο facebook, αφήνει αιχμές σε βάρος άλλων φιλόζωων, οι οποίοι όπως αναφέρει έκρυβαν το θηλυκό σκυλί σε διαμέρισμα, επί οκτώ μήνες, που γινόταν αναζήτηση προκειμένου να στειρωθεί.

Έμμεσα όμως εκφράζει και τη διαφωνία της με την πρόθεση του Δήμου, όπως εκφράστηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για επανένταξη των σκυλιών σε απομακρυσμένα σημεία της περιοχής κι όχι στο κέντρο.

adesip2«Σε μία πόλη χωρίς την απαιτούμενη παιδεία προς τα ζώα απο τους περισσότερους, και που ποτέ δεν χειρίστηκαν με σοβαρότητα, επαγγελματισμό, και σεβασμό τα αδέσποτα, κανείς δεν είναι ικανός ότι αποφάσεις και να πάρει να λύσει το πρόβλημα μέσα σε λίγους μήνες.

Οι βιαστικές αποφάσεις για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο της πόλης για εμάς είναι μία τρύπα στο νερό. Θέλει συζήτηση, ενημέρωση και πολλά άλλα πράγματα που είσαι διατεθειμένος να δώσεις για να λύσεις ένα μεγάλο πρόβλημα, ικανοποιώντας αυτούς που τα αγαπούν αλλά και αυτούς που δεν τα αγαπούν», αναφέρει η Animal.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ