Ανέστησαν και νεκρό!!!

tameioygeiasΕίναι αυτά που συμβαίνουν καθημερινά και κάνουν τον πολίτη να πιστεύει πως αυτό που ζούμε δεν θα γίνει κράτος ποτέ. Είναι οι καθημερινές συμπεριφορές που εξοργίζουν, πληγώνουν, απογοητεύουν και αποδεικνύουν ότι απέχουμε πολύ από την Ευρώπη!

Το Υπουργείο Υγείας και το Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών απέστειλε έγγραφο σε ασφαλισμένο στην Άρτα ο οποίος έχει πεθάνει πριν από 33 χρόνια!!!

Παρόλα αυτά τον καλεί να ανοίξει λογαριασμό για να καταθέσουν τα χρήματα που έχει πληρώσει για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Οι εμπνευστές της επιστολής αυτή τη φορά στάθηκαν άτυχοι. Κι αυτό γιατί η επιστολή έφτασε στα χέρια του γιου του νεκρού αποδέκτη. Πρόκειται για τον κ. Γρηγόρη Τατσιόπουλο, ο οποίος τη δημοσιοποίησε και όπως σημειώνει στο μπλογκ του θα ψάξει πολύ καλά το θέμα.

Στο www.tilevoasartas.blogspot.com ο κ. Τατσιόπουλος αναφέρει:

«Το ΤΥΔΕ θυμήθηκε μετά από 33 χρόνια και 8 ημέρες να ζητήσει από τον μακαρίτη πατέρα μου να δηλώσει την Τράπεζα στην οποία επιθυμεί να ανοίξει λογαριασμό για να καταθέτουν τα χρήματα που έχει πληρώσει για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!!!
Αυτή η δήλωση έχει και τον σκοπό της απογραφής, ώστε το Ταμείο να γνωρίζει ποιοι πραγματικά είναι οι δικαιούχοι.
Ναι, αλλά το Ταμείο γνωρίζει από το 1979 ότι ο πατέρας μου δεν βρίσκεται πια εν ζωή. Γι αυτό άλλωστε η χήρα του, η μητέρα μου παίρνει την σύνταξη χηρείας εδώ και τόσα χρόνια.
Σε κάνει όμως να αναρωτιέσαι και να υποπτεύεσαι: Μήπως κάποιος… αετονύχης υπάλληλος στην Αθήνα αποφάσισε κάποια στιγμή να “νεκραναστήσει” τον πατέρα μου, ώστε να εκμεταλλεύεται με κάποιο τρόπο παροχές-μαϊμού;
Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω, πάντως σίγουρα θα το ψάξω καλά-καλά το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ