Ανέλαβε ο νέος διευθυντής εκπαίδευσης

Τα καθήκοντά του ανέλαβε ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου Κωνσταντίνος Καμπουράκης, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής από την μέχρι πρότινος Διευθύντρια Αγγελική Φωτεινού.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου, παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Μερόπης Τζούφη.

Η Υφυπουργός ευχαρίστησε θερμά την απερχόμενη Διευθύντρια κα Φωτεινού, τονίζοντας πως «παρά τις απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες της προηγούμενης περιόδου, ανέδειξε το έργο των εκπαιδευτικών της Ηπείρου, αντιμετώπισε αποτελεσματικά τα προβλήματα και υποστήριξε ουσιαστικά μια σειρά από πρωτοβουλίες για την καλύτερη λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας, προς όφελος των μαθητών και των οικογενειών τους».

Επίσης, η κα Τζούφη ευχήθηκε στο νέο Περιφερειακό Διευθυντή κ. Καμπουράκη καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, επισημαίνοντας την ανάγκη διαρκούς συνεργασίας για την ενίσχυση και αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ