Αναζητούν στέγη για το Κοινωνικό Ιατρείο

IATREIO1Έκκληση, για να βρεθεί μεγαλύτερος χώρος για την στέγαση του Κοινωνικού Ιατρείου, απευθύνουν μέσω ανοικτής επιστολής προς τους πολίτες της Πρέβεζας τα μέλη του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας, λόγω των αυξημένων λειτουργικών αναγκών.

Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους τόσο ο κύκλος των ανασφάλιστων συμπολιτών μας που συνεχώς διευρύνεται όσο και η μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας, στο κάλεσμα του κοινωνικού ιατρείου, για στήριξη σε φάρμακα απαιτούν αυτό να λειτουργήσει άμεσα σε μεγαλύτερο και λειτουργικότερο χώρο.

Για το λόγο αυτό κάνουν έκκληση προς τους συμπολίτες μας που μπορούν να προσφέρουν χώρο, περίπου 80 με 100 τμ, για τη στέγαση της αλληλεγγύης που προσφέρει δωρεάν, ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο γιατρών και αλληλέγγυων και περιλαμβάνει υπηρεσίες ιατρείων διαφόρων ειδικοτήτων και κοινωνικού φαρμακείου για τους ανασφάλιστους, να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα: 6936859437,6936859438 &6932646168.

Με τη επισήμανση ότι το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στηριγμένο στην προσφορά φίλων και αλληλέγγυων συμπολιτών μας, μπορεί να καλύψει μόνο τα πάγια έξοδα λειτουργίας και τα χαράτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ