Αναγκαία η ΑΤΕ στον Παρακάλαμο

tasoulas1Την ανάγκη και το αίτημα να συνεχίσει να λειτουργεί το υποκατάστημα της ΑΤΕ στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων μετάφερε σήμερα στον Διοικητή της Τράπεζας κ.Πανταλάκη και στον Διευθυντή Δικτύου κ.Αλμπάνη ο βουλευτής Ιωαννίνων και Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ κ.Κώστας Τασούλας, υποστηρίζοντας τη σκοπιμότητα συνέχισης της επί δεκαετίες επιτυχημένης λειτουργίας στον Παρακάλαμο. Η διοίκηση της ΑΤΕ δεσμεύθηκε να επανεξετάσει το θέμα που έχει άλλωστε προκαλέσει σωρεία δικαίων αντιδράσεων.

Ο κ.Τασούλας κατά τη συνομιλία του με τη Διοίκηση της Α.Τ.Ε. τόνισε πως το σημερινό σχήμα των καταστημάτων της Τραπέζης στην ευρύτερη περιοχή (Κόνιτσα, Δελβινάκι, Παρακάλαμος), ικανοποιεί τις ανάγκες των αγροτών και δεν χρειάζεται αλλαγή που μόνο αναστάτωση και ταλαιπωρία θα προκαλέσει.

Ο κ.Τασούλας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νομό είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί δημοτικά διαμερίσματα και να συναντηθεί με πολίτες και φορείς και να συζητήσει τα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν.

Ετσι βρέθηκε παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Βωβούσα, αφού προηγουμένως επισκέφθηκε το Γρεβενίτι και το Φλαμπουράρι.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς εκκλησιάσθηκε στην Αγία Παρασκευή Πραμάντων και στη συνέχεια συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Επισκέφθηκε επίσης τους Χουλιαράδες, την Κόνιτσα, το Μέτσοβο, το Βοτονόσι, το Μικρό Περιστέρι, και τη Μικρή Γότιστα, ενώ συμμετείχε στον εορτασμό των Φώτων στη Μητρόπολη Ιωαννίνων.

Τέλος είχε την ευκαιρία να μετάσχει σε συσκέψεις με τοπικά κομματικά στελέχη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, ενόψει προετοιμασίας του προγράμματος της ΝΔ για το νομό Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ