Ανάδειξη της Άρτας στην αρθροσκοπική χειρουργική

sinedrio arta

Η Άρτα έχει ισχνό μερίδιο στον συνεδριακό τουρισμό κι ό,τι διοργανώνεται στον τομέα αυτό το οφείλει σε  συναισθηματικούς και πατριώτες επιστήμονές της που διαπρέπουν μακριά της.

Απ΄αυτή την άποψη αποκτά ιδιαίτερη σημασία η διοργάνωση του 1ου Εντατικού Θεωρητικού Σεμιναρίου αρθροσκόπησης γόνατος που έχει ανακοινωθεί από την Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία  για το τριήμερο 31 Μαρτίου 2 Απριλίου στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό». Πρόεδρος της εταιρείας είναι ο γιατρός της Ορθοπεδικής Κλινικής, δ/ντής ΕΣΥ Βασίλης Χουλιάρας που στο μεταξύ αναδείχτηκε εκπαιδευτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων (ESSKATeacher).

Η Ευρωπαϊκή Αρθροσκοπική Εταιρεία (ESSKA) είναι μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές εταιρείες  με πάνω από 4500 μέλη που στην προσπάθεια της για  συνεχή μετεκπαίδευση των μελών της απονέμει τον «τίτλο» του εκπαιδευτή σε μέλη  που διακρίνονται για το πλούσιο κλινικό και επιστημονικό τους έργο. Πρόκειται λοιπόν για μία σημαντική διάκριση όχι μόνο του συγκεκριμένου γιατρού αλλά και της  Ορθοπεδικής κλινικής  του Νοσοκομείο  Άρτας αφού δυνητικά, γιατροί από όλο τον κόσμο θα μπορούν να την επισκεφθούν  και να  μετεκπαιδευτούν στο αντικείμενο της Αρθροσκοπικής Χειρουργικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ