Αλλαγή σκυτάλης στον ΟΚΠΑΠΑ

Τις ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ αλλά και την παράταξή του «Γιάννενα Τώρα» απευθύνει ο νέος πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής είναι ο φορέας κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας και αναφέρεται σε ευαίσθητες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού, όπως είναι τα βρέφη και νήπια έως 4 ετών, οι ηλικιωμένοι, οι άστεγοι, οι άνεργοι και γενικά σε εκείνους που έχουν ανάγκη τη στήριξη της κοινωνίας και των φορέων της. Οι δομές του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» και η ικανοποιητική τους λειτουργία προσφέρουν σημαντικό έργο με τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων των εργαζομένων σε αυτές.

«Δηλώνω ότι με προσπάθεια και αφοσίωση, με αγάπη και διάθεση προσφοράς εγώ και το νέο Δ.Σ. του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» με τους εξαιρετικούς συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνει ακόμη καλύτερη η λειτουργία των δομών και ακόμη μεγαλύτερη η ικανοποίηση των αναγκών των ομάδων αυτών. Πρώτο μου μέλημα είναι να ικανοποιηθούν άμεσα όλες οι αιτήσεις των βρεφών και των νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.          

Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο Πρόεδρο Φίλιππο Τσουμάνη, για όσα προσέφερε τα οκτώ χρόνια της παρουσίας του στον «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» και την συνεργασία που είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε και στο νέο Δ.Σ», σημειώνει στην δήλωση.

                                                                               

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ