Αλλαγή σκυτάλης στο Κέντρο Πρόνοιας

Αλλαγή σκυτάλης στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ηπείρου η οποία συνδυάστηκε με απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης.

Η Κατερίνα Μητοπούλου αναφέρθηκε στο έργο που έγινε τα προηγούμενα χρόνια κάνοντας ειδική μνεία στις δράσεις που έδωσε τη δυνατότητα να βγει το Κέντρο από τη στασιμότητα και υπογράμμισε με έμφαση ότι διαμορφώθηκε η βάση πάνω στην οποία η νέα διοίκηση μπορεί να συνεχίσει την ανοδική πορεία.

«Παραδίδεται μια ισχυρή βάση η οποία με καθιστά υπερήφανη προσωπικά και πολιτικά, αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε κατά την διάρκεια της θητείας μας. Επέλεξα το δύσκολο μονοπάτι, αυτού του διαρκούς και κοπιώδους αγώνα για να διαμορφωθεί αυτή η απαραίτητη βάση την οποία στερήθηκα χωρίς να λογαριάζω ωράριο, αντοχές, δυνατότητες, εφόδια, στήριξη απλά προχωράγαμε ανοίγοντας δρόμους οι οποίοι τελικά διαμόρφωσαν έτσι την παρούσα κατάσταση στο κέντρο για να μπορεί η εκάστοτε διοίκηση να συνεχίζει παράγοντας αποτελέσματα μικρά ή μεγάλα αλλά πάντα σε ανοδική πορεία και κάνοντας ανθρώπους να χαμογελούν» τόνισε και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα διοίκηση και τη νέα πρόεδρο Μαρία Τσολάκη.

Η κ. Τσολάκη ευχαρίστησε την απερχόμενη πρόεδρο και υπογράμμισε πως το νέο διοικητικό συμβούλιο γνωρίζει την κατάσταση και πολύ σύντομα θα θέσει τους στόχους και τα χρονοδιαγράμματα ώστε να έχει γρήγορα αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ