Αλ. Αρκαδόπουλος και Τακίμ στο Καπέσοβο

KAPESOBO_MΟι μοναδικοί σολίστες «Τακίμ» έρχονται ξανά στο Ζαγόρι. Στην πολύ όμορφη Πασχάλειο Σχολή του Καπεσόβου τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, θα παρουσιάσουν επιλεγμένα τραγούδια και σκοπούς από την κοινή μουσική παράδοση της Ελλάδας, της Τουρκίας και των Βαλκανίων, καθώς και αγαπημένα «ζαγορίσια».

Οι Τακίμ, είναι μία ομάδα που αποτελείται από οχτώ δεξιοτέχνες μουσικούς: Α. Αρκαδόπουλος κλαρίνο, Π. Δημητρακόπουλος κανονάκι, Θ. Κωνσταντίνου ούτι, Γ. Μαρινάκης βιολί, Α. Παππάς κρουστά, Κ. Μερετάκης κρουστά, Γ. Πλαγιανάκος μπάσο, Μ. Κουτσαγγελίδης φωνητικά.Η μουσική της Κωνσταντινούπολης και το ταξίδι της σε όλη την ανατολική μεσόγειο και τα βαλκάνια.

Από τη Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια … μέχρι την Ήπειρο και το Ζαγόρι. Η παλιά μουσική των πόλεων φερμένη στο σήμερα. Μια μουσική παράσταση γεμάτη ένταση από την αρχή ως το τέλος.Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καπεσόβου «Ο Αλέξης Νούτσος» και ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ζαγορισίων, που διοργανώνουν από κοινού την εκδήλωση, σας υπόσχονται μια μοναδική βραδιά.Η είσοδος θα είναι 10 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ