Αίτημα της αντιπολίτευσης για τα κάγκελα της περιφερειακής

arta panor

Αίτημα σύγκλισης έκτακτου δημοτικού συμβουλίου κατέθεσαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στην Άρτα προκειμένου να συζητηθεί το θέμα απομάκρυνσης των κιγκλιδωμάτων από την περιφερειακή.

Αφορμή για την εξέλιξη αυτή αποτέλεσε η έκθεση πραγματογνωμοσύνης που συντάχθηκε από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Λάρισας κ. Ηλιού μετά από πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου SOS Ατυχήματα..και τα συμπεράσματα της όσον αφορά τα “επικίνδυνα κάγκελα” της περιφεραικής οδού στην πόλη της Άρτας που κόστισαν τρεις ανθρώπινες ζωές.

Διαβάστε αναλυτικά: Επτά μήνες μετά το θάνατο του Βαγγέλη.. τα κάγκελα στη θέση τους!

«Θεωρούμε καθήκον μας λοιπόν ως αιρετοί στο Δ.Σ Αρταίων να φέρουμε με τις δικές υπογραφές, πλέον να ζητήσουμε συμβούλιο, μιας και αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπάρχει η διάθεση από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου.

Θεωρούμε καθήκον μας την ασφάλεια των συμπολιτών μας και μετά και την τελευταία έκθεση του ειδικού πραγματογνώμονα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις..» σημειώνεται στην κοινή επιστολή που υπογράφουν οι Τζένη Ταπραντζή, Γιάννης Παπαλέξης, Γιώργος Μαγκλάρας και Λίτσα Κιτσαντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ