Αυτά είναι τα νέα αφεντικά της Δωδώνης

ONHLΠήγαν στην γαλακτοβιομηχανία, συγκέντρωσαν τους εργαζόμενους, τους ανέλυσαν πόσο πολύ αγαπούν τα Γιάννινα… Τους είπαν ότι στόχος τους είναι να αναπτύξουν τον τόπο και τη Δωδώνη και τους διαβεβαίωσαν ότι η έδρα της εταιρίας –εννοούν άραγε και το εργοστάσιο;- θα παραμείνει στην Ήπειρο.

Και στη συνέχεια τα νέα «αφεντικά» της Δωδώνης αποχώρησαν για να επιστρέψουν στην ασφάλεια και την πολυτέλεια κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης.

Δεν σταμάτησαν ούτε για ένα λεπτό στους δημοσιογράφους που τους πολιορκούσαν καθώς εμμένουν στην επικοινωνιακή επιλογή των γραπτών ανακοινώσεων.

Από κει και στη διάρκεια του καφέ, κατέστρωναν τα σχέδια για το μέλλον… Στόχος πρώτος η συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου. Αναζητούν επίμονα Έλληνα και μάλιστα πρόσωπο προερχόμενο από το χώρο της Αγροτικής Τράπεζας που να έχει σχέση με το παρελθόν της Δωδώνης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο επίσης θέση φαίνεται να διασφαλίζει κι ένας εκπρόσωπος από τους εργαζόμενους…

Και βέβαια όλοι αυτοί οι φίλοι –από τέσσερις διαφορετικές χώρες- που αποφάσισαν να επενδύσουν στη Δωδώνη χρειάζονταν μεταφραστή για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ