Αφιέρωμα στη Μεγάλη Ελλάδα και τις αποικίες

megali ellada

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Μεγάλη Ελλάδα και τις αποικίες της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στις επτά το βράδυ, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης.

Ο Δημήτρης Ρουμπής, αρχαιολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βασιλικάτας στην Ιταλία, μέσα από την ομιλία του “Αρχαιολογία της Μεγάλης Ελλάδας και αποικισμός. Πόλεις και χώρες στην αρχαία Λευκανία” θα παρουσιάσει στο ευρύ κοινό τους αρχαίους οικισμούς της περιοχής. Η διάρκεια της ομιλίας υπολογίζεται σε 45 λεπτά.

Ακολουθώντας τις προβλεπόμενες οδηγίες για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, ο αριθμός των προσερχόμενων δε θα ξεπεράσει τα 30 άτομα, ενώ θα τηρηθεί η απόσταση του 1,5μ. και η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, με τις κρατήσεις θέσεων να γίνονται καθημερινά, μέχρι και την Παρασκευή, στο τηλέφωνο 26820 89892 κατά τις ώρες 08:30 – 17:30.

Η ομιλία θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στον λογαριασμό του Αρχαιολογικού Μουσείου Νικόπολης στο Facebook (https://www.facebook.com/amnicopolis) και στο κανάλι του στο YouTube (https://youtube.com/channel/UCsQP2QWNe3LqgVJo3qjUmvg), ώστε να είναι προσβάσιμη σε όλους.

Πληροφορίες-κρατήσεις: 26820 89892, 08:30 – 17:30

Ανθή Αγγέλη, Αρχαιολόγος

Προϊσταμένη ΕΦΑ Πρέβεζας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ