Αφγανοί με χασίς σε σπιρτόκουτα…

xasisΟι αφγανοί πλέον, ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της διακίνησης χασίς στην ευρύτερη περιοχή και το προϊόν το μεταφέρουν απ’ την Αθήνα, με τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Σ’ αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται οι αστυνομικοί της Άρτας, μετά και τις τελευταίες συλλήψεις στις οποίες προχώρησαν.

Ο πρώτος αφγανός διακινητής, μετέφερε ποσότητα 22 γραμμαρίων χασίς, συσκευασμένα σε κουτιά από σπίρτα, ενώ ως τόπο κατοικίας δήλωσε την Γραμμενίτσα. Ερχόταν με το λεωφορείο της γραμμής απ’ την Αθήνα και ζήτησε να κατέβει στους Αγίους Αναργύρους, όπου και συνελήφθη.

Ο δεύτερος, με επόμενο λεωφορείο ερχόταν απ’ την Αθήνα και μετέφερε 500 γραμμάρια χασίς, πάλι συσκευασμένο σε κουτιά από σπίρτα. Κι αυτός έκανε στάση στους Αγίους Αναργύρους, όπου τον περίμεναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Αυτός δήλωσε κάτοικος της περιοχής Κωστακιών.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, μετά και τις δέκα πέντε (15) συλλήψεις αφγανών μεταναστών στην Άρτα για διακίνηση χασίς, υπάρχει η εκτίμηση ότι το μεγαλύτερο μέρος ποσοτήτων χασίς διακινείται από Αφγανούς, ενώ παράλληλα εκφράζουν και τον προβληματισμό τους, αφού ζουν το φαινόμενο της Λερναίας Ύδρας. Έναν συλλαμβάνουν και δέκα ξεφυτρώνουν την επόμενη ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ