Ά. Μπαρτζώκας: Να ποιοι είναι υπεύθυνοι..

Μία σκληρή δήλωση έκανε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» Άρης Μπαρτζώκας μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου δεν εγκρίθηκε η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για την ανάθεση σε ιδιώτη της καθαριότητας σε Ανατολή και Πέραμα.

Ο Άρης Μπαρτζώκας επιρρίπτει το σύνολο των ευθυνών στον… συνασπισμό της αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι έχουν την ευθύνη για την κατάσταση στην πόλη.

Στην δήλωση αναφέρει:

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου καταψηφίστηκε (21-24) η πρώτη «γενναία» απόφαση που προσπάθησε να πάρει η Δημοτική Αρχή, να αναθέσει την αποκομιδή των απορριμμάτων σε Ανατολή και Πέραμα, σε ιδιώτη.

Για το «κατόρθωμα» αυτό συνασπίστηκαν οι Παρατάξεις της πρώην Δημοτικής Αρχής, της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Να ποιοι είναι οι υπεύθυνοι λοιπόν για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη!

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η πρόταση δεν έθιγε κανέναν εργαζόμενο αφού κανείς δεν έχανε τη δουλειά του. Αντιθέτως οι ίδιοι εργαζόμενοι θα είχαν υπό την ευθύνη τους ένα πολύ μικρότερο χώρο, τον πρώην Δήμο Ιωαννιτών. Γιατί λοιπόν η ηγεσία τους αντιδρούσε; Τα συνθήματα που επικράτησαν υπέρ του «Δημόσιου χαρακτήρα της αποκομιδής» – λες και μιλάμε για την παιδεία – και οι γνωστές μέθοδοι εκφοβισμού, δείχνουν ξεκάθαρα ότι προτάχθηκε το κομματικό συμφέρον παρά το συμφέρον της πόλης.

Και για τους μεν και για τους δε, οι ευθύνες είναι μεγάλες. Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση! Ντροπή τους!                                                                           

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ