Τις χειρότερες εντυπώσεις προκάλεσαν σε κατοίκους και περαστικούς τα αυτοκόλλητα που έχουν τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης με περιεχόμενο υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά εξαιρετικά χυδαίο..
Τα ίδια αυτοκόλλητα είδαν τοποθετημένα στο καμπαναριό του Αρχιμανδρειού όσοι πιστοί πήγαν στην εκκλησία.
«Σπίτια, τοίχοι και άλλες επιφάνειες καταστρέφονται με συνθήματα για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ προκαλώντας όχι τη συμπάθεια ή την στήριξη προς την ομάδα αυτή, αλλά την αποστροφή.
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτές οι ασχήμιες δεν έχουν τη συναίνεση της διοίκησης της ομάδας, αλλά ούτε και των συλλόγων των φιλάθλων.
Είναι όμως απαραίτητο και καλό να καταδικαστούν και να υπάρξει η παρότρυνση να σταματήσουν τέτοιου είδους διαφημίσεις, γιατί μόνο κακό κάνουν στην ομάδα και στην πόλη μας», σχολιάζει σε σχετική του ανάρτηση ο Αλέκος Φαρμάκης, επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων και πρώην αντιδήμαρχος.

Οι φωτογραφίες συνοδεύουν την ανάρτησή του.