Η Καίτη Στεφοπούλου, διατέλεσε περιφερειακή διευθύντρια της Εγνατίας στην Ήπειρο. Ήταν από τους ανθρώπους που έζησαν το έργο σε όλες τις φάσεις του.
Έζησε τις αγωνίες για να στηθούν οι μεγάλες γέφυρες και να ανοίξουν οι σήραγγες, έζησε και τη μαγεία της ολοκλήρωσης και της παράδοσης στην κυκλοφορία.
Η κ. Καίτη Στεφοπούλου, τιμήθηκε από την Εγνατία, με αφορμή την εκδήλωση που έγινε στα Γιάννινα για τη συμπλήρωση πέντε ετών από την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου οδικού άξονα της χώρας.
Το μόνο που έκανα ήταν το καθήκον μου, είπε η ίδια, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και συμπλήρωσε ότι στο πρόσωπό της τιμώνται όλοι οι εργαζόμενοι, από τους εργάτες μέχρι τους μηχανικούς που δούλεψαν στο έργο.
Η Καίτη Στεφοπούλου δεν έκανε απλά το καθήκον της. Έκανε κάτι παραπάνω.. Γιατί έβαλε στο έργο της Εγνατίας Οδού, κάτι από την ψυχή της.