Δεν φτάνουν τα ογκώδη αντικείμενα, τα παλιά στρώματα και οι ηλεκτρικές συσκευές που παρατούν ορισμένοι ανεξέλεγκτα στα πεζοδρόμια, ήρθε να δέσει το γλυκό και η… ΔΕΥΑΙ!
Όπως καταγγέλλουν οργισμένοι κάτοικοι από τη Βρυσούλα Ιωαννίνων —στη διασταύρωση των οδών Ψαρρών 8 και Μελιγγών—, συνεργείο της ΔΕΥΑΙ πέρασε, έσκαψε για τις απαραίτητες εργασίες, αλλά ξέχασε να μαζέψει τα μπάζα, αφήνοντάς τα πεταμένα στην άκρη του δρόμου.

Το αποτέλεσμα; Ένας αυτοσχέδιος «μικρός ΧΥΤΑ» στην καρδιά της γειτονιάς. Και το πιο εξοργιστικό: παρά το γεγονός ότι οι περίοικοι έχουν ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών εδώ και τρεις εβδομάδες, δεν έχει φανεί ούτε ένα συνεργείο για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Καλή η ψηφιοποίηση και οι διακηρύξεις για την καθημερινότητα, αλλά όταν χρειάζονται 21 μέρες για να μαζευτεί ένας λόφος από μπάζα και στρώματα σε μια γειτονιά των Ιωαννίνων, κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον συντονισμό.