Δύο τρύπες στη μέση του δρόμου και… καλή τύχη στους 4.500 δρομείς!

tripes kapakia

Χρειάστηκαν σχεδόν δύο εβδομάδες για να αποκατασταθεί η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στην Πύλη του Κάστρου, αλλά φαίνεται πως για τη ΔΕΥΑΙ και τα συνεργεία της, η δουλειά τελειώνει… στη μέση.

Για να βρεθούν τα καπάκια του δικτύου, χρειάστηκε να ανοιχτούν δύο τρύπες ακριβώς στη μέση του οδοστρώματος. Το πρόβλημα; Οι τρύπες παραμένουν ορθάνοιχτες εδώ και τρεις μέρες, περιμένοντας υπομονετικά κάποιον να θυμηθεί να τις καλύψει και να αποκαταστήσει την άσφαλτο.

Το πράγμα όμως σοβαρεύει: Σε λίγα εικοσιτετράωρα, από το συγκεκριμένο σημείο δεν θα περάσουν απλώς τα καθημερινά οχήματα, αλλά πάνω από 4.500 δρομείς που θα συμμετάσχουν στο Ioannina Lake Run!

Εκτός αν οι αρμόδιοι σκέφτηκαν να προσθέσουν μια έξτρα δοκιμασία… στίβου και κούρσας εμποδίων στη διαδρομή του αγώνα.

Αν δεν θέλουμε να καταγραφούν κάποιοι τραυματισμοί μπροστά στα φωτογραφικά φλας της διοργάνωσης, ας φροντίσει κάποιος να κλείσει τις λακκούβες σήμερα.

Γιατί η προβολή της πόλης είναι καλή, αλλά καλό είναι να γίνονται και τα αυτονόητα!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google