Μπορεί οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στα Γιάννενα το προηγούμενο βράδυ να κόπασαν, όμως οι επιπτώσεις τους παραμένουν ορατές –ή μάλλον… αόρατες– σε ένα μεγάλο τμήμα της οδού Μαρίκας Κοτοπούλη.
Από χθες το βράδυ, ένα σημαντικό μέρος του δρόμου στους Αμπελοκήπους παραμένει χωρίς ηλεκτροφωτισμό, προφανώς λόγω κάποιας βλάβης που προκλήθηκε από τον αέρα.
Η έλλειψη φωτισμού σε έναν τόσο πολυσύχναστο δρόμο εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τους οδηγούς, καθώς η ορατότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη όπως αναφέρουν κάτοικοι από την περιοχή.
Το σκοτάδι όμως δυσκολεύει ιδιαίτερα το έργο των εργαζομένων στην καθαριότητα, οι οποίοι κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων είναι αναγκασμένοι να κινούνται «στα τυφλά», αυξάνοντας την επικινδυνότητα για τους ίδιους αλλά και για τα διερχόμενα οχήματα.
Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση προς όλους τους αρμόδιους να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση του οδικού φωτισμού.