Πρέβεζα στην… κακοκαιρία: Η παραλία καλύφθηκε από ξύλα και απορρίμματα

ferta ilika

Η παραλία της Πρέβεζας γέμισε με μεγάλες ποσότητες φερτών υλικών, κυρίως ξύλων αλλά και απορριμμάτων, τα οποία κάλυψαν την πλατεία της Γοργόνας και έφτασαν σχεδόν μέχρι τον παραλιακό δρόμο.

Σύμφωνα με τους αλιείς, πρόκειται για φερτά υλικά που μετέφεραν τα ποτάμια που εκβάλλουν στον Αμβρακικό Κόλπο, καθώς τις τελευταίες μέρες κατέβασαν τεράστιους όγκους νερού.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται στην περιοχή, προκαλώντας προβλήματα τόσο στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας όσο και στο εσωτερικό του Δήμου, όπου σημειώνονται κατολισθήσεις λόγω της υπερβολικής συσσώρευσης νερού.

Στην πόλη της Πρέβεζας, οι δυνατοί άνεμοι και οι βροχοπτώσεις προκάλεσαν επίσης την πτώση ενός ακόμη μικρού τμήματος της περίφραξης του κοιμητηρίου, ενώ η διαχείριση των φερτών υλικών κατά μήκος του παραλιακού μετώπου έχει γίνει πλέον προτεραιότητα για τις αρμόδιες υπηρεσίες.