Χρυσοί στο Ευρωπαϊκό Εφήβων Γιαννούλης και Μουσελίμης

giannoulis mouselimis

Η Γιαννιώτικη κωπηλασία εξακολουθεί να γράφει ιστορία και μεγάλες επιτυχίες.. Η νέα γενιά κωπηλατών έχει πάρει την σκυτάλη και δείχνει έτοιμη για ένα λαμπρό μέλλον!

Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης και ο Ιάσωνας Μουσελίμης, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων που διεξάγεται στην Κρούζιτσα της Πολωνίας.

Οι δύο κωπηλάτες κατέκτησαν πανηγυρικά την 1η θέση στο τελικό του διπλού σκιφ πετυχαίνοντας χρόνο 6:10.93 αφήνοντας πολύ πίσω τη 2η βάρκα της Ιταλίας (6:14.20) και την 3η της Ιρλανδίας (6:16.71).

Οι δύο αθλητές ήταν πρώτοι στον προκριματικό αγώνα, πέρασαν με τον καλύτερο χρόνο στους ημιτελικούς και στον τελικό απέδειξαν ότι είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμοι να γράψουν κι άλλες επιτυχίες.