Τα κρούσματα στα παιδιά, καλή η εικόνα στα σχολεία της περιοχής

covid test

Αυξάνονται τα κρούσματα σε παιδιά όσο προχωράει η σχολική χρονιά, όπως δείχνουν τα νέα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τετάρτης την τελευταία εβδομάδα το σύνολο των ασθενών ηλικίας 4-18 ετών είναι 4.026 και αποτελούν το 29% (+21% από την προηγούμενη εβδομάδα) στο σύνολο των κρουσμάτων.

Στα σχολεία της Ηπείρου η κατάσταση μέχρι στιγμής είναι ελεγχόμενη. Η εικόνα που έχει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης η οποία συγκεντρώνει καθημερινά στοιχεία από όλες τις σχολικές μονάδες δείχνει ότι τα κρούσματα είναι περιορισμένα και δεν καταγράφονται συρροές σε σχολικές μονάδες.

Ο Διευθυντής Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κώστας Καμπουράκης πάντως επισημαίνει ότι δεν χρειάζεται εφησυχασμός αλλά επαγρύπνηση τόσο στα σχολεία όσο και σε όλες τις δραστηριότητες.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google