Κυριακή 8 Μαίου, το Run Greece Ιωάννινα

8989

8989

Την Κυριακή 8 Μαίου, θα πραγματοποιηθεί φέτος ο αγώνας RUN GREECE Ιωάννινα, ένας αγώνας που έγινε θεσμός!

Και φέτος θα γίνουν τρεις διαδρομές. Ο αγώνας των δέκα χιλιομέτρων, των πέντε και ο παιδικός.

Οι Αγώνες Δρόμου 5χλμ και 10χλμ έχουν εκκίνηση και τερματισμό επί της οδού Αβέρωφ, μπροστά στην Πλατεία Πύρρου. Η διαδρομή, ο γύρος απόστασης 5χλμ, επίσημα μετρημένος από το ΣΕΓΑΣ με βάση διεθνείς κανόνες και προδιαγραφές, είναι ο εξής:

Εκκίνηση από την οδό Αβέρωφ (στο ύψος και από την πλευρά της πλατείας Πύρρου) με κατεύθυνση προς τη λίμνη ακολουθώντας τις οδούς: Αβέρωφ – Κ. Καραμανλή (αριστερά) – Διονυσίου Φιλοσόφου (δεξιά) – Γαριβάλδη (από την πλευρά της λίμνης) – Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (συν. στην πλευρά της λίμνης) – δεξιά αναστροφή στο ύψος της Γ. Γεννηματά – Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (προς την πλευρά της πόλης) – Γαριβάλδη (συν. στην πλευρά της πόλης) – Εθνικής Αντιστάσεως (αριστερά) – Αβέρωφ (αριστερά και στην αριστερή πλευρά) και Τερματισμός στην Αψίδα Εκκίνησης / Τερματισμού στην Πλατεία Πύρρου.

Οι δρομείς του Αγώνα 10χλμ κάνουν δύο γύρους για να τερματίσουν, ενώ οι δρομείς του Αγώνα 5χλμ μόνο ένα.

Η Εκκίνηση του Αγώνα Παιδιών γίνεται επί της οδού Δωδώνης (στο ρεύμα καθόδου των αυτοκινήτων) στο ύψος της Aρύββα, με κατεύθυνση προς την πλατεία Πύρρου και η διαδρομή ολοκληρώνεται (τερματίζει) κάτω από την Αψίδα Εκκίνησης/Τερματισμού στην Πλατεία Πύρρου.

Ο αγώνας των δέκα χιλιομέτρων θα ξεκινήσει στις δέκα το πρωί και οι άλλοι δύο στις έντεκα και μισή.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ