8.334 οι εμβολιασμοί τρίτης δόσης στα Γιάννινα

emvolio

Η έκρηξη κρουσμάτων κρατά την χώρα σε κατάσταση συναγερμού ενώ οι επιστήμονες απευθύνουν συνεχείς εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων, αλλά κυρίως για εμβολιασμό.

Τόσο η τρίτη δόση για όσους έχουν συμπληρώσει το εξάμηνο όσο κυρίως η πρώτη για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη μπορούν να βάλουν φραγμό στην πανδημία.

Τις τελευταίες ημέρες πιθανότατα και λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ από χθες, Σάββατο, δυσκολεύοντας τη ζωή των ανεμβολίαστων, παρατηρείται μία αύξηση στα νέα ραντεβού για εμβολιασμό με την πρώτη δόση.

Η αύξηση αυτή αποτυπώνεται και στο Νομό Ιωαννίνων όπου οι εμβολιασμοί πρώτης δόσης την Παρασκευή και το Σάββατο ξεπέρασαν τους 200 ημερησίως ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν καθηλωμένοι κοντά στους εκατό.

Στο Νομό Ιωαννίνων μέχρι στιγμής έχουν κάνει πρώτη δόση 104.036 πολίτες ενώ τον εμβολιασμό τους με την τρίτη δόση ολοκλήρωσαν 8.334 πολίτες.

Όπως τόνισε ο  υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, ο αριθμός των ραντεβού πρώτης δόσης σε όλη την χώρα τριπλασιάστηκε την τελευταία εβδομάδα σε σχέση τον Οκτώβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ