«Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι» στο Πνευματικό Κέντρο

xionati

xionati

Η Kαλλιτεχνική Εταιρία ¨Προσκήνιο¨ & η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν, το γνωστότερο παγκόσμια παιδικό παραμύθι των αδελφών Grimm ¨Η Χιονάτη Και Οι 7 Νάνοι¨ στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα.Γενική είσοδος 6€. Κρατήσεις θέσεων 6944062928.

Ο μύθος ασχολείται με την συνύπαρξη του καλού και του κακού στοιχείου, προάγει τις έννοιες της αγάπης, της κατανόησης, της συγχώρεσης και καταλήγει με την δικαίωση της αγνότητας και της καλοσύνης. Διατηρώντας την κλασική μορφή του μύθου με σύγχρονες επιρροές, μέσα από εφφέ φωτισμού, χορευτικά και με πλήθος κοστουμιών εποχής, ο μικρός θεατής ταξιδεύει μαζί με τους ήρωες του παραμυθιού σ’ ένα κόσμο γεμάτο φώς που βασιλεύουν η μαγεία, η φαντασία και η μουσική.

Η διασκευή – σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Ροντίδη, η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, τα κοστούμια της Ελένης Δημοπούλου, οι χορογραφίες της Aθηνάς Σιώτη το make up artist της Ελένης Δημοπούλου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Μαρία Χειμώνα, Χρήστος Παπαμηνάς, Στέφανος Καλλιανίδης, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Δέσποινα Τσαχουρίδου, Γραικού Νάγια, Μαρκούλη Όλγα.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ