66 φορές στο βάθρο οι αθλητές του «Ποσειδώνα»

poseidon

Με 19 αθλητές και αθλήτριες και επτά προαγωνιστικών συμμετείχε στην Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε παράλληλα με το περιφερειακό πρωτάθλημα αγωνιστικών κατηγοριών και τους θερινούς αγώνες εννέα έως 12 ετών, ο ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων.

Οι  κολυμβητές του Ποσειδώνα κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών 66 φορές κατακτώντας έτσι την 3η θέση στο περιφερειακό πρωτάθλημα κατηγοριών ενώ αναδείχθηκε 1η ομάδα της Ηπείρου.

Αγωνιστική κατηγορία

Οι 19 αθλητές αγωνίστηκαν διεκδικώντας την πρόκριση τους στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί ΟΑΚΑ. 11 παιδιά εξασφάλισαν το εισιτήριο τους για την τελική φάση.

Κατέκτησαν 52 μετάλλια: 20 χρυσά – 19 αργυρά – 13 χάλκινα.

Προαγωνιστική κατηγορία

Με ολιγομελή ομάδα επτά αθλητών μετείχε και στους θερινούς αγώνες 9 έως 12 ετών, όπου οι νεαροί κολυμβητές είχαν εξαιρετική εμφάνιση στην τελευταία διοργάνωση της περιόδου. Κατέκτησαν 14 μετάλλια: 9 χρυσά – 4 αργυρά – 1 χάλκινο.

Το Δ.Σ. του ομίλου συγχαίρει τους αθλητές, τις αθλήτριες καθώς κα τις οικογένειες τους, για την προσπάθεια και το ήθος που υπέδειξαν κατά την διάρκεια των αγώνων καθώς επίσης και τους προπονητές Ευτυχία Μαυροπούλου και Στέφανο Δήμου για την συνεχή καθοδήγηση των παιδιών.

Το σωματείο εύχεται επίσης σε όλα τα παιδία που συνεχίζουν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ στις 13-16/7/2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ