Απαγωγή και δολοφονία του 36χρονου οδηγού….

ARAXTHOSΕξιχνίαση της υπόθεσης από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Ένα φρικτό έγκλημα φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του 36χρονου Αστέριου Γιουβανούδη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Μαρτίου μαζί με το φορτηγό του στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, που είχε αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης είχε εντοπίσει το φορτηγό του εγκαταλειμμένο σε περιοχή των Γρεβενών και σήμερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σήμερα εντοπίστηκε το πτώμα του στον Άραχθο.

Η αστυνομία έχοντας στα χέρια της πολλά στοιχεία που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για απαγωγή και δολοφονία και σήμερα από το πρωί άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία όργωναν την Εγνατία Οδό. Μέχρι την ώρα που εντόπισαν το σημείο όπου άγνωστοι άφησαν το πτώμα επιχειρώντας να εξαφανίσουν τα ίχνη του 36χρονου.

Ο Αστέριος Γιουβανούδης 36 χρόνων, είχε απ΄τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Μαρτίου.

Η τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του, ήταν 01.30 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Σύμφωνα με τα όσα της είπε, βρισκόταν έξω από ένα εστιατόριο της εθνικής οδού, κοντά στα Ιωάννινα και περίμενε τον συνοδηγό του, κάποιον Θεόφιλο, να φέρει καφέδες.

Προορισμός του αρχικά τα Γιάννινα και στη συνέχεια η Αλεξανδρούπολη, όπου θα μετέφερε τυριά για λογαριασμό κάποιου εμπόρου τροφίμων, με τον οποίο πρώτη φορά συνεργαζόταν.

Η συμφωνία κλείστηκε μέσω τηλεφώνου κι΄αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία, μήπως έπεσε θύμα απατεώνων, για κλοπή του επαγγελματικού φορτηγού του. Τον άγνωστο συνοδηγό του και φίλο του πελάτη, παρέλαβε από γνωστό σημείο συνάντησης των αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης, γύρω στις 11 τη νύχτα της Παρασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ