3-7 Οκτώβρη η Πανηπειρωτική Έκθεση

panipeirotiki

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, προτίθεται να συμμετάσχει στην Έκθεση «Πανηπειρωτική 2020», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3-7 Οκτωβρίου 2020.

Για την μεγαλύτερη προώθηση της Επιχειρηματικότητας των Ιωαννίνων, καθώς και για την ενίσχυση της Εξωστρέφειας και Προβολής των Επιχειρήσεων-Μελών μας, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και σε συνεργασία με την διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης (ΚΥΚΛΟΣ-Οργάνωση Εκθέσεων), προτίθεται να συμμετάσχει στην Έκθεση «Πανηπειρωτική 2020», με ειδικά διαμορφωμένο χώρο χιλίων τετραγωνικών μέτρων και ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους αποκλειστικά για τις Επιχειρήσεις-Μέλη του.

Η Εκθεσιακή δραστηριότητα θα στεγασθεί στο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και οι καλαίσθητοι χώροι, που θα διαμορφωθούν, καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες μιας σωστής και ολοκληρωμένης προβολής των επιχειρήσεων στους χιλιάδες επισκέπτες.

Άκρως ανανεωμένη η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2020» για 20η χρονιά θέτει τον πήχη ακόμα ποιο ψηλά και στοχεύει :

ü Στην τόνωση της αγοράς, την σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών και συμφωνιών

ü Στην Ανάδειξη νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών

ü Την προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων

ü Στην Τουριστική Προβολή

ü Στην Παρουσίαση του τοπικού στοιχείου κάθε περιοχής και των παραδοσιακών προϊόντων

Με αντοχή στον χρόνο η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ», αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της Ελλάδας και τη μοναδική εκθεσιακή δραστηριότητα της Ηπείρου, συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής και αντιστέκεται σθεναρά στην κρίση. Κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες, η προσεχής διοργάνωση δε, ευελπιστούμε να ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα και επιτυχία κάθε προηγούμενη, καθώς επικεντρωνόμαστε στην στοχευόμενη διαφημιστική προβολή όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά Πανελλαδικά καθώς και στα Βαλκάνια.

Στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας του Επιμελητηρίου μας με το Επιμελητήριο Αργυροκάστρου, το οποίο υπεγράφη στις 14 Δεκεμβρίου 2019, στον ειδικά διαμορφωμένο αυτό χώρο όπου θα συμμετάσχουν αποκλειστικά Επιχειρήσεις-Μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, καθώς και Αλβανικές Επιχειρήσεις, σε Συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργυροκάστρου.

Πιστεύοντας ότι η Έκθεση μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας,  το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προσκαλεί τις Επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στην «Πανηπειρωτική 2020», να δηλώσουν έως 21.08.2020 το αργότερο, το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική Αίτηση Συμμετοχής στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ / Enterprise Europe Network – Hellas, κα ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ

(Δ/νση : Πουτέτση 14, ΤΚ-45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Τηλ.: 26510.76589, Φαξ: 26510.25179

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ