Αθλητιάδα Ιωαννίνων, στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου

TREKSIMOΓια δεύτερη χρονιά οργανώνεται η Αθλητιάδα Ιωαννίνων, μια διοργάνωση στην οποία όλα τα παιδιά του Δήμου Ιωαννιτών, από 4 έως 17 ετών, μπορούν δωρεάν να λάβουν μέρος σε προπονήσεις και διαγωνισμούς σε μια πληθώρα αθλημάτων και πολεμικών τεχνών, καθώς και να παρακολουθήσουν διάφορες επιδείξεις.

Η 2η Αθλητιάδα Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου και είναι μια πρωτοβουλία της «Ακαδημίας ΠΑΟ» και του «ΠΑΣ Ανατολής», που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.

Θα υπάρχει ιατρική κάλυψη της εκδήλωσης, νερά για τους συμμετέχοντες και δώρα για τους νικητές των διαγωνισμών.

Για να μπορέσει κάποιος να συμμετάσχει μπορεί:

1. Να συμπληρώσει την αίτηση που υπάρχει στο site του Πνευματικού Κέντρου (www.pkdi.gr) και να την παραδώσει στους:

• Ακαδημία Παναθηναϊκού, Νεοχωρόπουλο Τ.Θ. 370, Τηλ. 6937163555

• Γυμναστήριο Step, Τραπεζούντος 4 (Ανατολή), Τηλ. 2651047425

• Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, Αγίας Μαρίνας 55, Τηλ. 2651083965

2. Να στείλει τα στοιχεία του με e-mail στο info@athlitiada.com και να φέρει την αίτηση υπογεγραμμένη, όταν έρθει στην Αθλητιάδα.

Δηλώσεις συμμετοχής: Μέχρι και την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετοχών ξεπεράσει τον προβλεπόμενο, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι προπονήσεις – διαγωνισμοί θα διεξαχθούν στο Πανηπειρωτικό στάδιο, το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 2.25 για τους μαθητές δημοτικού, την ίδια ημέρα από τις 5 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ για τους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου και την Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι για τα νήπια. Η τελετή λήξης (βραβεύσεις νικητών, επιδείξεις) θα γίνει στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ την Κυριακή από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Σε περίπτωση βροχής ενδέχεται το πρόγραμμα και ο χώρος διεξαγωγής της Αθλητιάδας να αλλάξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ