24ωρη απεργία, συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

apergia ekim1

«Όλοι στην απεργία ενάντια στην ακρίβεια, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο». Με το κάλεσμα αυτό, δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς και στο Νομό Ιωαννίνων καλούν τους εργαζόμενους και όλο τον λαό στην πανελλαδική πανεργατική απεργία της Τετάρτης και τις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν σε όλη τη χώρα.

Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα δίνουν όλες τις δυνάμεις τους για να «νεκρώσουν» οι χώροι δουλειάς και να γίνουν τα συλλαλητήρια η απάντηση στην ακρίβεια και τα κυβερνητικά μέτρα-ψίχουλα, στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την ολοένα και βαθύτερη εμπλοκή της χώρας, στις επιπτώσεις αυτής της εμπλοκής.

Με αιχμή την πάλη για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος, με την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις, με μέτρα προστασίας από την ακρίβεια που καλπάζει, σημειώνουν παράλληλα την ανάγκη συνέχισης της πάλης με ορίζοντα την Εργατική Πρωτομαγιά.

Στα Γιάννινα η συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη στις δέκα και μισή το πρωί στο Εργατικό Κέντρο και θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ