Θέλει στα 240 ευρώ την ημέρα την αμοιβή του βουλευτή!!!

TAMHLOSΟ Μιχάλης Ταμήλος, μέχρι το 2010 ήταν δήμαρχος Τρικάλων. Μαζί με άλλους συνεργάτες του, είχαν καταφέρει να παρουσιάσουν τα χρόνια εκείνα την πόλη τους ως την πιο «έξυπνη» και καινοτόμα της χώρας. Πρωτοπορούσαν τα Τρίκαλα στις νέες τεχνολογίες….

Ο κ. Ταμήλος αποχώρησε από το Δήμο, αφήνοντας πίσω τεράστια χρέη… Και τα έξυπνα Τρίκαλα κατέρρευσαν καθώς υπήρχαν… πολλά κενά!

Ο πρώην δήμαρχος όμως επανήλθε στην πολιτική ζωή, αυτή τη φορά της χώρας.

Βουλευτής σήμερα με τη Νέα Δημοκρατία, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας ουκ ολίγες φορές.

Με πρόταση αυτή τη φορά για γεμάτο Κοινοβούλιο “ξαναχτύπησε” ο Τρικαλινός βουλευτής που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια με τις απόψεις του για τις αποζημιώσεις των βουλευτών για τη συμμετοχή τους στις Επιτροπές.

Ο βουλευτής παρουσίασε σε συναδέλφους του σχέδιο νέου τρόπου μισθοδοσίας των βουλευτών.

Ο Μιχάλης Ταμήλος, προτείνει αντί να λαμβάνουν οι βουλευτές μηνιαίο μισθό, να λαμβάνουν ημερήσια αποζημίωση, την οποία μάλιστα καθόρισε σε 240 ευρώ.

“Εάν καθιερωθεί η ημερήσια αποζημίωση, όπως συμβαίνει και στο Συμβούλιο της Ευρώπης, τότε δεν θα είχαμε άδειες αίθουσες στο Κοινοβούλιο, όλοι θα έρχονταν για να παρακολουθήσουν και να εισπράξουν τα χρήματά τους”, έλεγε, με τη συμπλήρωση ότι όποιος δεν έρθει έστω και σε μία συνεδρίαση να μην πληρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ