Δεν παραιτείται.. 230 χιλιάδες ο φάκελος της Πολιτιστικής!

gkogkos kp

gkogkos kp

230 χιλιάδες ευρώ κόστισε στο δήμο Ιωαννιτών ο φάκελος για την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας… Το ποσό αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Epirus TV1 και τον Παναγιώτη Μπούρχα.

Ο κ. Γκόγκος τόνισε πολλές φορές ότι όλες οι δαπάνες ήταν νόμιμες, καθώς εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο και ελέγχθηκαν από τον Επίτροπο, ενώ άφησε σαφείς αιχμές στην αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι μετείχε με μέλη της στην Επιτροπή Παρακολούθησης και Παραλαβής του φακέλου!!!

Το περιεχόμενο του φακέλου θα δημοσιοποιηθεί εντός των επομένων ημερών, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου, ο οποίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, όπως ζήτησε η παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα.

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι η θητεία της Δημοτικής Αρχής είναι πέντε έτη κι ανάλογη είναι και η θητεία των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Επιχειρήσεων!!!

Διέκρινε εμπάθεια από την αντιπολίτευση και ειδικά από την παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα προς το πρόσωπό του και τους κάλεσε να ασκούν πιο σοβαρή αντιπολίτευση!!!

Κατά τα λοιπά ο κ. Γκόγκος συνέχισε να υποστηρίζει ότι η υποψηφιότητα των Ιωαννίνων ήταν άριστη, ότι η δουλειά που έγινε από τις εταιρείες που χρησιμοποιήθηκαν και την καλλιτεχνική διευθύντρια ήταν επίσης άριστη, όπως και η παρουσίαση ενώπιον της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, καθώς χρησιμοποιήθηκε και βιντεοσκοπημένο υλικό και γιγαντοοθόνες!

Όλα λοιπόν έγιναν καλά κι άριστα…

Τι έφταιξε;

Η ερώτηση δεν απαντήθηκε με σαφήνεια, όμως ο κ. Γκόγκος «έδειξε» τον Υπουργό Πολιτισμού, υποστηρίζοντας ότι εκείνος απαίτησε από την Επιτροπή οι προεπιλεγείσες πόλεις να είναι τρεις και όχι τέσσερις, όπως συνέβη στην Ρουμανία.

Μίλησε λοιπόν για παρασκήνιο που υπήρξε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες!

Το βέβαιο είναι ότι εντός των επομένων ημερών η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων θα δώσει αναλυτική με την αξιολόγηση όλων των πόλεων που είχαν καταθέσει φακέλους υποψηφιότητας.. Οπότε τότε θα υπάρχει πλήρης εικόνα για την παρουσία και την αξιολόγηση της κάθε μιας..

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ