2ος αγώνας φωτογράφισης πουλιών στα Ιωάννινα

agonas fotpoulion

agonas fotpoulionΟ 2ος Αγώνας Φωτογράφησης Πουλιών στα Ιωάννινα είναι γεγονός αυτή τη φορά σε χειμωνιάτικο σκηνικό, με διοργανωτές το Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων, τη Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας Ιωαννίνων ‘’Φωτόραση’’ και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

Αν διαθέτετε μια φωτογραφική μηχανή και διάθεση για αναζήτηση στη φύση, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να περάσετε μια ξεχωριστή μέρα. Στόχος είναι να φωτογραφηθούν από τις συμμετέχουσες ομάδες όσο περισσότερα είδη πουλιών και να συγκεντρωθούν οι περισσότεροι βαθμοί.

O αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016, από τις 7:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο e-mail: [email protected] και στο τηλ 694 15 16 001 με τον Νίκο Μπούκα.

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία συνέταξε οδηγό αναγνώρισης με τα κοινά είδη του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, αφορά τον 1ο αγώνα που έγινε καλοκαίρι μα για πολλά είδη ισχύει και για τον χειμώνα, θα τον βρείτε εδώ: http://www.ecoioannina.gr/bird-identification-guide-1st-photo-race-ioannina/

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο www.ecoioannina.gr (κανόνες αγώνα, όρια περιοχής δράσης, λίστα βαθμολόγησης ειδών, συμβουλές για το καλύτερο αποτέλεσμα κ.α.)

Καλή επιτυχία σε όλους!
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ