Από τα 14 στα…. όπλα

NYXTA_ASTYNOMIA– Προκάλεσε φθορές στο όχημα της ΕΛΑΣ κι διέφυγε

Με τα όπλα θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους κάτοικοι του Λούρου Πρέβεζας οι οποίοι δεν άφησαν εκτός καβγά ένα 14χρονο παιδί το οποίο μάλιστα απείλησε με όπλο τους αστυνομικούς που έσπευσαν για να επιβάλλουν την τάξη. Μάλιστα κατάφερε να προκαλέσει φθορές στο όχημα της αστυνομίας και στη συνέχεια να διαφύγει!

Όλα ξεκίνησαν όταν το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά για επεισόδιο μεταξύ ημεδαπών το οποίο γινόταν στον προαύλιο χώρο της οικίας του 46χρονου στο Λούρο Πρέβεζας.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου. Κατά την άφιξή τους, ο 14χρονος απείλησε τους αστυνομικούς με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια προκάλεσε φθορές στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.

Το παραπάνω κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα ο 46χρονος πατέρας του 14χρονου, κατασχέθηκε.

Μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 56χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα με έξι φυσίγγια, για την οποία δεν είχε εκδοθεί σχετική άδεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πριν από την άφιξη των αστυνομικών, ο 56χρονος είχε απειλήσει με την παραπάνω καραμπίνα τον 46χρονο ημεδαπό για μεταξύ τους οικονομικές διαφορές.

Οι δύο ρομά συνελήφθησαν και κατηγορούνται για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή ενώ ο 14χρονος αναζητείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ