Zoinos και Ηπειρωτική Ζυθοποιία ενώνουν δυνάμεις και δημιουργούν νέα μονάδα

zoinos

Μια νέα επιχείρηση γεννιέται.. Μια νέα επιχείρηση δημιουργείται από την ένωση τοπικών δυνάμεων. Πρόκειται για τη μονάδα που δημιουργούν η Zoinos και η Ζυθοποιία Ηπείρου η οποία είναι γνωστή από τις μπύρες της και κυρίως από την Στάλα.

Η νέα συνεργασία ανακοινώθηκε με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα ανοιχτά οινοποιία που πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο.

Η Ζυθοποιία Ηπείρου δημιουργήθηκε πριν από έξι χρόνια από μία ομάδα νέων παιδιών και κατάφερε να ξεχωρίσει για τις διαφορετικές μπύρες που πρόσφερε στο καταναλωτικό κοινό.

«Ξέραμε ότι υπάρχουν δυνατότητες στον τομέα της ζυθοποιίας. Γνωρίζαμε όμως ότι υπάρχουν και τα νέα παιδιά που με μεράκι και όρεξη είχαν κάνει μία  μεγάλη προσπάθεια. Αποφασίσαμε λοιπόν την προσπάθεια αυτή να την στηρίξουμε. Έτσι από δω και πέρα θα πορευόμαστε μαζί» ανέφερε ο Πρόεδρος της Zoinos Βαγγέλης Αργύρης.

Στη νέα εταιρεία Zoinos και Ηπειρωτική Ζυθοποιία θα μετέχουν από 50% και με την ολοκλήρωση της μελέτης που θα εκπονηθεί θα εξεταστεί η δημιουργία νέων υποδομών στη Βιομηχανική Περιοχή.

Ο Θανάσης Δόσης εκ μέρους της Ηπειρωτικής Ζυθοποιίας σημείωσε ότι η συμπόρευση αποτελεί ένα νέο μεγάλο βήμα.

«Ξεκινήσαμε πριν έξι χρόνια με καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα. Κάναμε τα βήματά μας και τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρεία μαζί με τη Zoinos που έχει αναδείξει τα τοπικά μας προϊόντα. Πιστεύουμε ότι μέσα από την συνεργασία αυτή θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, θα δοθούν νέα προϊόντα στην αγορά» τόνισε στις δηλώσεις εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα δημιουργηθούν οι προοπτικές ώστε στην παραγωγή να χρησιμοποιηθούν τοπικές πρώτες ύλες όπως συνέβαινε μερικές δεκαετίες πριν με τις καλλιέργειες λυκίσκου στον Κατσικά.

Το επόμενο βήμα της Ζoinos όπως το περιέγραψε ο Θανάσης Κατσανάκης διευθύνων σύμβουλος της μονάδας θα είναι η ποτοποιία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ