Ζητούν επιστροφή στη δουλειά τους μετά την δικαστική απόφαση

market in

Την άμεση επιστροφή των 11 εργαζομένων στo Market In, μετά την σχετική απόφαση του Εφετείου Ιωαννίνων ζητά το Σωματείο Εμπορουπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης οι 11 εργαζόμενοι παρουσιάστηκαν στο σούπερ μάρκετ ζητώντας να αναλάβουν εργασία όμως η Διεύθυνση δήλωση άγνοια και στη συνέχεια τους ζήτησαν να παρουσιαστούν την επόμενη οπότε θα τους κοινοποιηθεί η πρόθεση της εργοδοσίας για την εκτέλεση της απόφασης του Εφετείου Ιωαννίνων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την 4η δικαστική απόφαση που δικαιώνει τους εργαζόμενους. Έχουν προηγηθεί προσωρινή διαταγή, ασφαλιστικά μέτρα και απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Ιωαννίνων, που όμως σε όλες τις περιπτώσεις η αλυσίδα σούπερ μάρκετ«Market In» αρνείται να τις υλοποιήσει με την στήριξη τόσο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όσο και της Κυβέρνησης σήμερα της ΝΔ.

Πρακτικά, όπως σημειώνει το Σωματείο, υπάρχει και 5η δικαστική απόφαση και αυτή θετική για τους εργαζόμενους, με την έννοια ότι έχει απορριφθεί το αίτημα της εργοδοσίας τον «Μarket Ιn» για ακύρωση της προσωρινής διαταγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ