Ζητούν τιμές από τη Δωδώνη

dodoni1Με το ιδιοκτησιακό της μονάδας να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, οι παραγωγοί της Ηπείρου, βρίσκονται και πάλι επί ποδός, καθώς η διοίκηση της Δωδώνης δεν έχει ανακοινώσει τιμές για την τρέχουσα σεζόν.

Στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της γαλακτοβιομηχανίας, Χρ. Στόκας οι παραγωγοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την κωλυσιεργία και ζήτησαν οι τιμές που θα δοθούν να στηρίζουν τους κτηνοτρόφους της περιοχής και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα για τη διατήρηση της ελληνικής κτηνοτροφίας.

Η πρόταση του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού είναι η τιμή εκκίνησης για τη νέα σεζόν να είναι ίση με την τιμή εκκαθάρισης της περσινής σεζόν, συμπεριλαμβανομένης και της αύξησης του 20% από το κόστος παραγωγής.

Όπως σημείωσε ο κ. Τζίμας είναι επιβεβλημένος ο ορισμός τιμών, ειδικά στην κρίσιμη περίοδο που διανύει η ελληνική κτηνοτροφία.

Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που δόθηκαν στους κτηνοτρόφους, εντός της εβδομάδας, θα υπάρξει συνάντηση με τον πρόεδρο της γαλακτοβιομηχανίας και στη συνέχεια το θέμα των τιμών θα τεθείι στο Διοικητικό Συμβούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ