Ζήτησε τέσσερις παραιτήσεις…

rizopoulos perifereiako

Η επόμενη μέρα της πανδημίας στην Ήπειρο αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο συνέντευξης τύπου που έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος.

Βλέποντας στην εποχή του εμβολίου πρότεινε να μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο το κτίριο του πρώην ΠΕΔΥ στους Αμπελοκήπους.

Πέραν αυτού για μία ακόμη φορά ζήτησε την παραίτηση του Περιφερειάρχη βάζοντας όμως στο ίδιο κάδρο και τρία ακόμη πολιτικά πρόσωπα.

Ο κ. Ριζόπουλος, όπως σημειώνεται και σε σχετική ανακοίνωση της παράταξής του, «κατονόμασε ως υπευθύνους για την προβληματική διαχείριση της κρίσης τέσσερα πρόσωπα, απαιτώντας παράλληλα την παραίτηση τους: τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, την αντιπεριφερειάρχη υγείας Αγ. Νάκου, τον απόντα- όπως τον χαρακτήρισε- αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων Κ. Σιαράβα και την περιφερειακή σύμβουλο της πλειοψηφίας και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων. Στ. Τσιάρα.

Στον ίδιο τόνο αναφερόμενος στην παραπάνω πολιτική ομάδα η οποία ευθύνεται για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, έκανε λόγο για αποσπασματική αντιμετώπιση του προβλήματος και δικαιολογίες κάθε φορά ότι εστιάζονται μεν τα κρούσματα σε μια επιχείρηση ή σε μια δομή αλλά… είμαστε γενικώς καλά. «Μόνο ένας μη νοήμων το λέει αυτό, γιατί ο κορωνοϊός έρχεται από τα έξω προς τα μέσα και οι μόνες ιχνηλατήσεις που βγαίνουν αρνητικές είναι οι ιχνηλατήσεις στην Ήπειρο. Ιχνηλατεί και γιατρεύει ταυτόχρονα η κ. Νάκου» είπε χαρακτηριστικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ